Meillä on hihassamme yksi valttikortti ylitse muiden ja se on rennot, hyvin suunnitellut ja johdetut safarit, jotka vastaavat asiakkaiden yksilöllisiä toiveita ja matkabudjettia. Jos ekologisuus ja vastuullinen matkailu ovat sinulle tärkeitä ja haluat matkustaa arvojesi mukaisesti, olemme oikea valinta.

Opaspalveluna pystymme olemaan joustavia: Voimme sopia safarin ajankohdasta, reitistä ja kestosta toiveidesi mukaisesti. Joka vuosi järjestämme myös muutamia avoimia pienryhmäsafareita, joissa on valmiiksi tehty matkasuunnitelma. Näille reissuille voi lähteä mukaan yksin, kaksin tai kolmin − pidämme kuitenkin ryhmät pieninä. 

Inspiraatiota voi hakea valmiista pienryhmäsafareiden ohjelmista (englanniksi). Samalta sivulta myös tiedot tulevista matkoista!

Monille safari Afrikassa on "kerran elämässä" -kokemus, ja vaikka kyseessä olisi kolmas tai neljäs matkasi tälle valloittavalle mantereelle, on silti hyvä olla kokeneissa ja osaavissa käsissä. Eteläisen Afrikan maat, etenkin Zimbabwe, Mosambik, Namibia, Etelä-Afrikka ja Malawi, ovat ensisijaisia kohdemaitamme, mutta järjestämme safareita pyynnöstä myös muihin maihin, esimerkiksi Tansaniaan, Sambiaan ja Botswanaan.

Ideasta matkaohjelmaksi

Safarin suunnittelu alkaa matkaohjelman laatimisella. Toiveidesi, ideoidesi ja käytössä olevan budjetin pohjalta laadimme matkaohjelman, jossa kuvataan lyhyesti safarin reitti, aikataulu ja jokaisen päivän ohjelma aktiviteetteineen. Matkaohjelma sisältää myös kustannusarvion, josta käy ilmi safarin kokonaishinta. Asiakkaamme voivat kommentoida matkaohjelmaa ja muokkaamme sitä vielä tässä vaiheessa toiveiden mukaan.

Kun matkaohjelma on saatu valmiiksi ja hyväksytty, lähetämme asiakkaillemme varauslomakkeet, josta käy ilmi kaikki olennainen tieto pakkausvinkkeineen. Me hoidamme kaikki matkan etukäteisjärjestelyt ja vastaamme mielellämme erilaisiin kysymyksiin ennen matkan alkua. Jokainen safari alkaa oppaan pitämällä infotilaisuudella, jossa matkaohjelma ja turvallisuusohjeet käydään läpi ja samalla tutustutaan hiukan toisiimme.

Opaspalvelumme periaatteena on, että suurin osa safarin kustannuksista maksetaan suoraan tietyn palvelun tuottaville tahoille paikan päällä tai ennakkoon, mikäli se on vaatimuksena. Me laskutamme ainoastaan oppaan palkkion ja kulut ja tämä tapahtuu aina vasta matkan jälkeen. Lisäksi keräämme matkan alkaessa juokseviin kuluihin tarkoitetun käteiskassan, josta katetaan matkan aikana esimerkiksi bensat ja ruokatarvikkeet. 

Pääkohdittain eritelty kustannusarvio kerrotaan varauslomakkeissa. Olemme avoimia ja haluamme, että tiedät, minne rahat menevät. Arvojemme mukaisesti pyrimme välttämään välikäsiä ja toimimaan suoraan paikallisten palveluntarjoajien kanssa, silloin kun se on mahdollista.

Miksi matkustaa afrikkaan juuri meidän kanssamme?

  • Kaikki matkat suunnitellaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Pystyäksemme takaamaan aidosti yksilöllisen palvelun, pidämme ryhmien koot pieninä. Maksimikoko ryhmälle on 8 henkeä.
  • Farayi on oppaana erittäin kokenut ja osaava. Hän on saanut koulutuksensa Zimbabwessa, mutta työskennellyt koko eteläisen Afrikan alueella sekä Tansaniassa. Farayita voi kutsua surutta maailmankansalaiseksi, sillä hän on asunut lukuisissa eri maissa ja matkustanut vielä laajemmin. 
  • Meillä on etuoikeus olla joustavia. Voimme sopia matkan ajankohdasta, reitistä ja kestosta asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa matkan sisältöön valitsemalla esimerkiksi budjetin ja arvojesi mukaisen majoituksen, kulkuvälineen jne.
  • Asiakkaiden ei tarvitse maksaa matkaa ennakkoon, vaan kulut maksetaan pääosin reissun aikana suoraan paikallisille palvelun tarjoajille. Oppaan palkkio ja kulut laskutetaan matkan jälkeen ja juoksevien kulujen kattamiseen varattava käteiskassa kerätään safarin aluksi.
  • Olemme laatineet myös joukon valmiita matkaohjelmia, joita voidaan myös muokata toiveidesi mukaan. Piditkö jostakin sivuillamme olevasta matkaohjelmasta sellaisenaan? Jokainen matkaohjelma on varattavissa myös yksityiselle ryhmälle ja järjestämme vuosittain myös muutamia avoimia, valmiin ohjelman matkoja, joille myös yksittäiset henkilöt voivat liittyä.
  • Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä – meille safareiden järjestäminen ei ole vain työtä vaan elämäntapa. Meille et koskaan ole vain yksi asiakas muiden joukossa vaan jokainen matka on ainutlaatuinen ja opas on siitä yhtä innoissaan kuin sinäkin.

Autamme myös mielellämme yksittäisiä asiakkaita suunnittelemaan oman safarinsa, jonka he haluavat itse toteuttaa, mutta eivät halua ostaa matkalle erikseen opaspalveluita. Vinkkejä ja neuvoja jakava konsultaatiopalvelumme maksaa 20€/tunti (+ ALV 24%). Mikäli haluat tilata meiltä kokonaisen matkaohjelman, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

Kansikuva: ©Oliver Schaef